Vzw mediclowns stuurt clowns om een lach te brengen bij kinderen die medische zorg nodig hebben

Deze site is bedoeld als nieuwsbrief gekoppeld aan Social-Media en de prachtige site http://www.mediclowns.be en zal de eerstvolgende dagen verder worden uitgewerkt volgens de instructies van Miel Mattheus voorzitter mediclowns Hageland-Haspengouw.

Abonneer U ondertussen reeds op de nieuwsbrief zodat U automatisch op de hoogte blijft van verdere uitwerking van de Blog en nieuwe initiatieven.

“Wij haten Spam evenzeer als U en uw gegevens zullen dan ook niet worden doorgegeven aan derden. U kunt ten allen tijde met één enkele klik terug uitschrijven uit de nieuwsbrief als U denkt dat U teveel nieuwsbrieven ontvangt”

Ps. onder dit bericht verschijnt automatisch het profiel van de auteur die dit bericht heeft gemaakt, het is zeker “NIET” bedoeld om hier verdoken reclame te doen naar mijn andere sites, dit is nu éénmaal zo ingesteld door WordPress.

Het is mijn bedoeling om de bestuursleden van www.mediclowns.be een WordPress-account aan te maken, zodat zij in de toekomst zelf nieuwsbrieven kunnen plaatsen op deze Blog en zodat dan telkens “Hun” profiel onder het bericht zal verschijnen.

Dat en nog vele andere dingen zullen de volgende dagen verder worden uitgewerkt

Advertenties